Parmesansämpylät
Kun kaapissani on melkein kaikkea muuta paitsi leipää.
Kuumennan uunin 250 asteeseen, laitan leivinpaperin pellille ja sekoitan kulhossa:
- 2.5 dl gluteiinittomia- tai vehnäjauhoja
- 2.5 dl kaurahiutaleita
- 2 dl hienoksi raastettua parmesanraastetta
- 2 tl leivinjauhoja
- 1 tl oreganoa tai basilikaa (kuivattua)
- pikkaisen suolaa
- 2.5 dl maitoa
- 1 rkl oliiviöljyä

Nostan ruokalusikalla kosteahkosta taikinasta sopivan kokoisia sämpyläkekoja pellille, tällä kertaa 6 isohkoa.
Pirskottelen vielä oliiviöljyä pinnoille ja laitan uuniin.
Vain 10 minuuttia uunissa ja minulla on myös leipää.
Herkullista parmesanleipää!