Amuse Bouche, keittiön tervehdys ja sormisyötävää

Parmesan Timjami keksit

Perjantai-ilta, punaviiniä ja pientä suolaista? Lauantain lounaaksi vihannessosekeitto? Mitä ikinä teetkin, nämä parmesan-timjami keksit toimivat joka tapauksessa!

Tarvitset näihin ihaniin kekseihin:

  • 150 gr oltermannijuusto raastetta
  • 100 gr parmesan raastetta
  • 1 dl mantelijauhoja
  • mustapippuria
  • tuoreita timjaminlehtiä
  • 1 kananmuna

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään ja lopuksi sekoita joukkoon kananmuna. Pyäritä taikinasta pieniä palloja, jotka painat littanaksi kiekoksi leivinpaperilla päällystetylle pellille.

Uuniin 200 astetta ja 10-15 minuuttia. Addiktoivia – ehdottomasti.