Contorni, lisukkeet

Täydellinen valkosipuli

Tämä vaan ihan muistutukseksi. Paahda valkosipulia. Paahda vaikka päivittäin. Siitä tulee niin herkullista, että luulet ettet voi enää elää ilman sitä. Ehkäpä niin tapahtuukin.

Leikkaa valkosipulista ohut hattu pois pinnalta. Nosta valkosipulit pienelle pellille, lorauttele oliiviöljyä pinnalle ja laita uuniin, 250 astetta, kunnes valkosipuli on muuttunut pehmeäksi ja tummaksi pinnaltaan.

Purista valkosipulia kyljestä hellästi. Näin sen sisuksista nousee kynsi jos toinen ulos pehmeänä ja herkullisena.
Levitä leivälle, käytä kastikkeisiin, mausta dippejä tai herkuttele pihvin ja perunoiden päällä. Ihan mihin vaan.

Vaikka suoraan suuhun sellaisenaan. Täydellistä.